Taekwondo

Origen del Taekwondo

La paraula Taekwondo prové dels caràcters Hanja 跆拳道. Que significan;

跆 (pronunciat tae 태  en hangul) que significa colpejar amb els peus,

拳 (kwon, 권) significa colpejar amb les mans o punys, i el caràcter

道 (do, 도)) significa disciplina, art, mètode o camí.

Per tant, Taekwondo podria traduir-se com "l'art o camí de colpejar amb els peus i les mans", fent referència al fet que es tracta d'un estil de lluita que només utilitza els peus,les mans i altres parts del cos prescindint per complet d'armes.

Competició de Taekwondo

Un dels exercicis més importants és la realització de pumses (katas en terminologia de karate). Els pumses són seqüències de moviments de defensa i  atac que simulen un combat imaginari amb diversos adversaris, i estan relacionats directament amb els diferents graus de cinturons. Es memoritzen i repeteixen a fi d'incrementar l'equilibri, l'elasticitat, la rapidesa i el domini dels  diferents moviments.

Over Sabumnim

Gran Maestro

M.S. Kim

Sabumnim M.S. Kim

La paraimpoSabumnim Kim M.S. (7è Dan) va començar amb el Taekwondo a l'edat dels 14 anys, després de una dura etapa Corea del sud i graduar se a la Universitat, va machar capa Espanya per promocionar l'art del Taekwondo. A finals dels anys 80 i va començar Arenys de Mar, va estar un temps a Canet fins que va obrir la seva escola a Arenys de Munt, el Gimnàs Kim Moo havia Nascut.

HomeTaekwondoHorarisEntrenadorsGrupo Kim MooNormesContacte

Home

Taekwondo

Horaris

Entrenadors

Grupo Kim Moo

Normes

Contact

Adreça :

Carrer Sant Antoni 11

08358 Arenys de Munt

Barcelona (España)


Follow us!

Mes informacio: 937 937 444

Home

Associat amb;