Normes Gimnàs Kim Moo

Normes per a un comportament i educació correctendo

L repeteixen1. S’ha d’arribar a l’hora exacta per tal de no molestar als demés alumnes que realitzen la classe. Si s’arriba tard s’haurà d’esperar fins a l’inici de la següent classe.

 

2. Es podrà parlar sempre i quan es faci d’una manera respectable i mai dins dels vestuaris ja que molesten els alumnes que volen fer classe.

 

3. S’ha de netejar correctament els peus abans d’entrar a la sala de pràctica per tal de mantenir una bona higiene i no estarà permesa l’entrada de qualsevol persona amb calçat provinent del carrer.

 

4. S’haurà de dur el Dobok (roba de pràctica) ben neta per tal de donar una bona aparença personal i en cas de no dur-la llavors no es podrà fer classe.

 

5.  No es permet menjar dins la sala de pràctica ni tampoc als vestuaris. En qualsevol cas s’haurà d’anar a la sala d’entrada o a la sala d’espera tenint en compte que haurem de mantenir l’ordre i ho haurem de deixar tan net com estava.

 

6. Els alumnes hauran de saludar al mestre (Sabomnim) a l’entrar al gimnàs i també hauran de saludar la bandera abans d’entrar a la sala de pràctica tenint en compte que prèviament hauran de demanar permís per entrar a la persona que posseeixi el cinturó més alt dins de la pròpia sala.

 

7. Dins del gimnàs no es podrà córrer, saltar ni jugar i s’haurà de mostrar una actitud de respecte vers els alumnes que estant realitzant classe.

HomeTaekwondoHorarisEntrenadorsGrupo Kim MooNormesContacte

Home

Taekwondo

Horaris

Entrenadors

Grupo Kim Moo

Normes

Contact

Adreça :

Carrer Sant Antoni 11

08358 Arenys de Munt

Barcelona (España)


Follow us!

Mes informacio: 937 937 444

Home

Associat amb;